Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA


Választási kudarcom – első rész

Elértem azt a kort, hogy nincs már kedvem egész nap zakatolni. Néha jól esik olvasni és írni a világ dolgairól. Elképzelem , hogy a föld lakói egy hatalmas hajón ülnek ahol Te és Én vagyunk a kapitányok és a kormányosok néhány barátunkkal körbevéve. Nekünk mint a világ vezetőinek az lenne a dolgunk, hogy a nyugodt és a gazdagabb lehetőségek felé vegyük az irányt. Arra amerre mindenki boldogabban és biztonságban élhetne. Ez persze csak álom és utópia. De azt sejtitek, hogy a földön sok kapitány és kormányos tevékenykedik akik közül nem mindenki van a helyzet magaslatán. Ha alkotunk, új és pozitív dolgokat hozunk létre, akkor megkérdőjelezhetetlen a jó irány. Hiszek abban, hogy az élet minden területén jó ötletekkel, kezdeményezésekkel és törvényekkel lehet jobbítani. Egy rossz törvény miatt /ami azóta szerencsére megváltozott / és néhány rossz rendelkezés ami erre még rásegített, óriásit buktam néhány évvel ezelőtt. Ha leülnénk nyugodtan és tartanánk egy ötletbörzét, számos okosságot vethetnénk papírra és kezdeményezhetnénk a rossz dolgok megváltoztatását majd a jó dolgok megvalósítását. Ez elég giccsesen hangzik de most evvel ne foglalkozzunk.

Ma a világ problémáinak a megoldásához nagy százalékban elég józan paraszti ésszel gondolkodni, csak a maradékhoz szükséges speciális ismeret. Mégsem sikerül a megoldás sokaknak. Nagyon nehéz politikailag korrekt nyelvezetet használva kritizálni olyanokat , akik döntési pozícióban vannak és nem a szakma vagy a becsület szabályai alapján cselekszenek. A világ kegyetlen .Nincs idő egymást simogatva változásra várni, miközben a legkeményebb viták sem vezetnek eredményre. Ha a felvetések során bármiben tévedek én leszek az első aki elnézést kér .Én a földön élek és nem a világhálón. Az erre vonatkozó szakismeretem még hiányos és tudom, hogy fejlődni kell. Kívánom , hogy mindenki a saját hiányosságai tekintetében is így gondolkozzon majd így cselekedjen. Ha meg van jó gondolat és ötlet, vedd el és hasznosítsd.

A kritika nem vonatkozik mindig mindenkire. Minden területen más a százaléka a kritizált embereknek és mindig vannak kivételek akikre nem vonatkozik a kritika. Tőlük előre is elnézést kérek.

 

Tovább


Első bejegyzés

Ez az első posztom. Gyakorlom és tanulom a kezelő felületet.

Tovább

kiirommagambol

blogavatar

Elértem azt a kort, hogy nincs már kedvem egész nap zakatolni. Néha jól esik olvasni és írni a világ dolgairól.