Kezdjük a számító gépes játékokkal. Ez volt az első csapás az emberiségre. Majd jött az igazi számítógép. Szinte minden szakmában megindult a képzés és az alkalmazás. A telefonról se feledkezzünk meg, Tizenöt év elég volt ahhoz, hogy egy visszafordíthatatlan emberi korcsosodás támadja meg az emberiség jelentős részét. Kialakult a függőség és a szenvedély. A világháló a kapcsolatok és a tájékozódás fő színtere lett. Szükség van a technikai vívmányokra? Igen. Szükség van ételekre? Igen, de azért nem kell reggeltől estig zabálni. Ugyan ez vonatkozik a speciális műszaki és technikai ismeretekkel rendelkező zömében városi emberekre. Számuk mára elérheti a három milliót. Innentől pedig ez már kőkemény politika. Az internet világa kétharmad részben manipulált híreket közvetít. Az egyoldalúan képzett fogyasztók a szakmai ismeretekkel nem rendelkező újságíróktól elfogadják a bombasztikus cikkeket. Nem baj, hogy nem igaz de nagyot robbanjon.

Amikor én fiatal voltam, az emberek többsége okos, képzett, izmos és csinos szeretett volna lenni.

Becsületes munkából megélni, családot alapítani tisztességgel. Ez a mai konzervatív jobboldal életfelfogásával megegyezik. Csípte a szemünket, hogy a megszálló szovjet csapatok kiszolgálói milyen jól éltek a hazaárulásból. A mai ellenzék is szeretne már végre valakinek lefeküdni. És ez Soros György és az EU. Az ő szerelmük már eggyé olvadt. Kevés munkából, ügyeskedve és más kárára magas jövedelmet szerezni. Ez a cél. Mert Én megérdemlem, mondja a reklám. Na ez a fő különbség a jobb oldali valóságban élők, és a személytelen, érzéketlen, gépies, bűnös -mert befolyásolni akar az álhírekkel- és virtuális világban élők között. Nem a butaság és a tudatlanság a különbség a baloldal javára, ahogy az ellenzéki nagyot mondók terjesztik. Az egyik oldal tudja még, mi az a barátság, a szeretet, a hagyomány és a tisztelet. A másik oldalon együtt bulizunk, iszunk, lázítunk és tüntetünk. Ez a fő életcél. Az örök elégedetlenség és a mi jobban csinálnánk nagyképűsége. Az utóbbi 10 év legdurvább tüntetése az internet adó esetleges bevezetése miatt robbant ki, ahol felhergelt csuklyás fiatalok kövekkel megrakott hátizsákkal érkeztek a FIDESZ székházhoz. Vandál dobálás, rongálás és székház foglalás lett a vége. A kulturált szórakozásra persze mindenkinek szüksége van. Ez most hiánycikk a járvány idején. A tiltó intézkedések miatt a zenészek és a bulizni vágyók a legelégedetlenebbek. Ha eltűnik a vírus, kezdjük mi jobboldaliak is elölről a kulturális nevelést az óvodás kortól az egyetemig. Helyi műsorokkal, tehetségkutatón bemutatkozott fiatalokkal és zenés, táncos programmal. Az élet valósága írja felül azt a mérhetetlen hazugság áradatot amit a liberális élőlények terjesztenek. Mire van szüksége a jövő konzervatív és jobboldali szavazójának? Tanulásra, sportra és kulturált, biztonságos szórakozásra, kikapcsolódásra.

Ez egy olyan kísérlet az oktatási intézményekben, amibe nem lehet belebukni. Elébe kell menni az egyetemi átnevelésnek. Önérzetes és szilárd jellemű fiatalok nem fognak az ország ellen fordulni. Nálunk eltűnt a forradalmi proletár csőcselék és ezért a fiatalokat célozzák meg az ellenzéki pártok. Középiskolásokat és egyetemistákat tanárok és oktatók segítségével.

A gyerekeink 13 éves kortól cigizni és piálni tanulnak. Nem is tudsz róla? Rosszabb a helyzet mint gondolnád. Ellenzéki vagy és szabad elvű? Annál nagyobb veszélybe vagy. Füves cigit vagy bogyót nyomnak a gyereked vagy unokád szájába. A bulikon mindenki kikezdhet vele hisz szabadelvű vagy. Ha nem tetszik, majd jól felpofozzák. Hajnalban jön haza, persze ha nem kapják el az utcán. Fiatal kamaszok kocsmáznak és ismerkednek. Te meg bele gebedsz, hogy anyagilag tudd finanszírozni ezt az őrületet. Szavazzatok csak a baloldalra. Kiéhezve jönnek majd a színes bőrűek. Vannak persze rendes emberek is köztük. De mit kezdtek azokkal, akik fiatal korukban harccal, gyújtogatással és a fiatalok megerőszakolásával töltötték idejüket. Ők sosem lesznek a munka hősei. És mi lesz az ide tévedt terroristákkal? Már nem téged fog támogatni az állam, hanem ezeket. Az EU nekik küldi a pénzt, nem neked. Kicsiben már látjátok Budapesten és több vidéki városban. Gyűlik a szemét. Hajléktalanok fetrengenek minden felé. Korrupció, romló közétkeztetés, új adók, kegyetlen közlekedési változások, kegyetlen parkolási összegek, elhanyagolt felújítások. Csak a balos kerületek kaptak ígéretet némi felújításra. De ezt sem fogják elkapkodni. Karácsony Gergelyhez képest még Pató Pál is hiperaktív munka mániás. Az ellenzék szerint ma mi a legnagyobb probléma? Hát az érzékenyítő és a melegeket mesekönyv elleni tiltakozás. Véleményt nem mondok csak egy régi történetet. Egy férfiú megrontott egy fiatalt. Éles hangvételű cikkben követelték a megbüntetését. Vissza üzent fenyegetve:két nap alatt becserkészem a fiadat és megváltoztatom az egész életét.

Balos szavazók. Röstellem, de én kárörvendő vagyok. Remélem elér hozzátok a megsarcolt vállalkozók átka. Velük szúrtatok ki a legjobban. De ez már egy új fejezet.