Tisztelt Orbán Viktor, tisztelt Magyarország! (poén)

Magam és a munkatársaim nevében szeretnék gratulálni a koronavírus járvány sikeres kezeléséhez. Lekörözték a legfejlettebb nyugati államokat. Én és az EU vezető tisztségviselői egy kicsit elaludtunk a járvány kezdetén. Ezért bocsánatot kérünk Önöktől, akárcsak az olaszoktól. Nagyra értékelem, hogy kétoldalú korrekt kapcsolatot létesítettek az Egyesült Államokkal, Kínával, Oroszországgal, Koreával, Törökországgal és felsorolni is nehéz hány országgal. Így tovább. Őrizzék meg keresztény kultúrájukat és hazájuk békéjét. Ezért szeretnek a német befektetők gyárakat létesíteni az Önök országában. Szurkolunk, hogy az otthon, család, gyerek projektjük sikeres legyen.

Gratulálok továbbá a gazdasági sikerekhez. Nehéz lesz a járvány utáni újrakezdés, de én nem féltem önöket. Matolcsy György a Nemzeti Bank Elnöke méltó partnere Orbán Viktornak. Megoldják ezt a problémát is.

A sajtóval és a médiával semmi gond. Bár nálunk lenne ilyen nyílt és szabad. Ehhez kapcsolódik a felhatalmazási törvénykezés. Leszereltük az akadékoskodókat. Elnézésüket kérjük, mivel hozzá nem értő képviselők jogi ismeretek nélkül elfogultan és sértő hangnemben kritizálták Önöket. Ünnepélyesen kijelentjük: Magyarország jogállam!

- Lassan ébredezem. Kezd egy kicsit gyanús lenni a dolog, mivel felálltak tapsolni a román, a holland, a finn, a svéd, és a spanyol képviselők az EU parlamentjében. A Néppárti képviselők boldogan ölelkeztek... :)