A mozgalmi múlt, a protekciós kapcsolatok és az érdek házasság kiváló karrierrel kecsegtettek. V.I.P. listás kölcsönök és befektetések -amiről egy átlag földi halandó csak álmodhat -sikeres üzletmenettel indították a karrierjét.

A mai fiatalok nem tudják, több bankot azért alapítottak, hogy legyen mit kifosztani. Vissza nem fizetett kölcsönök veszteségét az állam konszolidálta. A becsődölt és becsődöltetett cégek nem fizették ki az alvállalkozókat és a dolgozókat. Nem törlesztették a banki hiteleket. A pénzt lenyúlták, külföldre menekítették majd egy kis altatás után újra befektették. A politika arról szolt: én elnézem neked, Te meg nézd el nekem. A hatóságok nem nagyon igyekeztek megtalálni a bűnösöket. Hosszan elhúzódó és véget nem érő ügyek elévüléshez vezettek. Sztárügyvédek és kommunista bírók aranykora volt ez az időszak. A baloldal sok szereplője ekkor alapozta meg a vagyonát. A mi hősünk is mindig mindent megúszott. Sport miniszterként a lenyúlásokat, miniszterként szóbeli utasításra végrehajtott ingatlan eladásokat és vásárlásokat a haveri kör hasznára. A kancellárián szóbeli utasításra mentek a kifizetések. Az ott dolgozók könyörögtek az írásos utasításokért, de ez csak ritkán jött. Ők nem voltak elég konspiratívak. Ez volt a kedvenc kifejezése . Érdekes, őt sosem találták bűnösnek csak a beosztottjait. Kritika nélküli elfogult választók 8 évig tartották hatalomba ezt a zsákmányszerző bandát. 2006 tüntetéseit nagyképű és öntelt nyilatkozatokkal provokálta ki Gyurcsány Ferenc és az állami vezetők. A legkegyetlenebb és a legmegalázóbb megtorlásban részesültek a felvonuló és tüntető emberek. Mivel elfogyott a pénz, elképesztő kölcsönöket vett fel a kormány. Tehetség és hozzá nem értés jellemezte ezt a bandát. Ahhoz volt tehetsége, hogy a következő kormánynak kelljen visszafizetni ezt az összeget. Ehhez a káoszhoz statisztált a mai ellenzék. Erre mi magyarok ne legyünk büszkék. Nálunk ilyen emberek élnek. Egy kifosztott, eladósított országot vett át a FIDESZ. Morális csőd és elkeseredettség jellemezte az országot 2010-ben. A baloldali szavazók egy része is átszavazott, mert ez már nekik is sok volt. 10 év elteltével azonban tompulnak az emlékek. Felmerül bennem, ilyen előélettel, hogy nevezheti magát valaki demokratának? Sok nyilatkozata a bosszúállásról és nyílt fenyegetésről szól. Politikai pályáját az árulás és a leszámolás kísérte. Mégis ő kell a választók negyedének és áttételesen az ország felének. Újra kezdenek kiegyenesedni. Az EU funkcionáriusai és vezetői vevők a baloldal szélhámosságára. Ahol lehet, megalázzák és lenézik országunkat. Ehhez szolgáltat muníciót az ellenzék.

Mit lehet tenni ebben a helyzetben? Ennél már úgysem lesz rosszabb. V 4-ek mellett meg kell alapítani a V 10-et vagy V 12-t. Most az az időszak jön, hogy az EU minél több tagállamot meg fog támadni. A vezető tagállamokat, a pénzmosókat, a pénzt rejtegetőket és az Offshore országokat csak finoman vagy sehogy. Amit szabad Jupiternek azt nem szabad az ökörnek. Tehát mi ökrök járjunk túl az eszükön. Sok lúd disznót győz. Mondja a közmondás. Próbáljunk meg egy közös platformot kialakítani az EU diktatúrája ellen. Nincs mit veszíteni. Mi nem Németországnak, Hollandiának és más hasonló országnak az alárendeltjei vagyunk. Ezek az országok velünk keménykednek, miközben a fényük megkopott és eljelentéktelenedtek a világ nagyhatalmaihoz képest.

A legutóbbi időközi választást megnyerte a FIDESZ-KDMP. Ellenfele ,néhány százalékkal lemaradva egy bűnöző volt. Az ellenzék egyik vezető politikusa azt tanácsolta a jövőre nézve, ne csak a pártkáderek között keresgéljenek a jövőben, mert akkor ugyan ilyen „ balesetek” fognak történni. Ez felér egy beismerő vallomással.