Igazat adok Önöknek. Nincs demokrácia Magyarországon. Valaki mindig szabotálja. Ha demokrácia lenne, a zuglói és a kispesti korrupció eredményeként lemondások és büntető eljárások tucatját jelentenék be. Ide tartozik Ceglédi Csaba ügye is. Méltó partnere Önöknek. Ön 40-50 hozzá nem értő vatta embert vett maga mellé. Többségét utasításra. Fizetések, juttatások már kezdenek alakulni. Fal szerződések, imitált munkavégzés, műbalhék és hamis híresztelések. Ez már jól megy. Megnyugodhat. A küldetés eddig teljesítve. A következőket kérdezem Öntől.

Néhány tucat fa ültetésén és a kerékpár utak felfestésén kívül mi a túrót tervez az elkövetkező években? Mi a következő alkotó tevékenysége a zsákmányszerzésen kívül? Beszéljen már végre őszintén és felelősség teljesen! Miért akadályozzák Budapest építését és szépítését? Ne a virtuális világban, hanem a valóságban éljen.

17. kerületben lakom. Ismerősök mesélik az idősek szégyenteljes kivonulását az Idősek Otthonából.

Sírás, hangoskodás és jajveszékelés hallatszott. A buszsofőr majdnem megfullad a büdöstől. Mosdatlan és teletojt pelenkájú emberek méltóságuktól megfosztva.... Teljesen ki voltak akadva a szállítók. Jogosan. Százával viszik a betegeket, köztük kéz és láb nélküli időseket. Még szerencse, hogy nem egy helyre mennek. Mikor megérkeztek a kórházba, kezdődhetett a mosdatás, a rühesek lepedőbe bugyolálása és a tetvesek borotválása tetőtől talpig. Szörnyű állapotban voltak ezek az idős betegek. Lassan megnyugodtak, mert itt tisztelettel beszéltek velük.....

Hajnalban végeztek az ápolók. Nem küldtek gyógyszer jegyzéke az otthonból. Ezt is megoldják a nővérek. Igazi hősök. Dupla védőruhába izzadtak, oxigén hiánnyal küzdve és kötelesség tudattól vezérelve végezték el a munkájukat. Ön ezt megköszönte már nekik?

Ezt is megússzák Önök. Sajnos. Én azt nem értem, hogyha volt orvos, hogyan engedhette ennyire lezülleszteni az otthont? Ha tényleg dolgozott, nem vette észre a megbetegedéseket és a szörnyű higiéniás állapotot? Ha meg elnézte, erre a pályára alkalmatlan. Ha meg csak a nevét adta, büntető jogi felelősséggel tartozik minden hamisan kiadott jelentésért.

Még egyszer el szeretném mondani Önnek, mert biztosan nem érti. Hogyha amatőröket vesz maga mellé, minden ügye így fog végződni. Végső soron minden felelősség az Öné. Édesanyám mondta hasonló esetekben: ezeknek nincs lelke. Vagy van?

U.I: Hallom m milyen bomba siker a budapesti kerékpáros út projekt. Csak el ne átkozzák. Remélem nem babonás. Más sem hiányzik, mint egy skizofrén polgármester. Megnyugtatom, Martin Schulz végzettség és szaktudás nélkül is szolgálta főnökeit az EU-ban. Elfecsérelt idő volt az is, teljesítmény nélkül.