Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA


Örök adósság

Gyuri bácsi legújabb Soros terve nem tetszik Orbán Viktornak és nekünk sem. Egy eszement ellenzéki fiatal hölgy /?/ azt a megjegyzést tette, hogy erre nem tud mit mondani. Először azt hittem, talán egyet ért velünk, de tévedtem. A Momentumos hölgy elképedt, hogy egy ilyen bomba üzlet nem hozza lázba a jobboldali embereket és politikusokat. Értem én a nehezen érthetőt, de feltennék néhány kérdést. Hogy lett ilyen fiatalon politikus? Kinőtte már a kamaszkori lázadásait? Azért kérdezem, mert egy úri családban ahol nyugalom van, pénz is van, talán családi odafigyelés is /és ennek ellenére / meghülyülnek a fiatalok és lázadni kezdenek. Ez a nyugalom, a pénz és az odafigyelés az országra is jellemző. Az ország vezetése a fiatalok kegyeit keresi. Akkor miért és ki ellen kell ebben az országban lázítani és a képzettebb és okosabb embereket letorkolni. Miért kell hazugságaikkal lejáratni az országot és a jobboldali politikusokat? A rendszer váltás előtti években Szovjetunióba jártak tanulni a káderek.

Szinte mindenki kőkemény kommunistaként tért vissza elfelejtve hazáját. Naivan megkérdezem: kit vagy kiket képviseltek hazatérve Magyarországon? A mai ellenzéki fiatal vezetőket vagy külföldön oktatták és képezték, vagy külföldi befolyás hatására lettek hirtelen forradalmárok. Megint naivan megkérdezem: ezek a fiatalok és a régi káderek kit vagy kiket képviselnek ebbe a büdös nagy ellenzéki összefogásban? Hiteltelen azt állítani, hogy a magyar emberekért és Magyarországért dolgoznak és őket képviselik. Isztambuli szerződéssel kapcsolatban csak azt szeretném megjegyezni, hogy Nyugat- Európa eltitkolja a migránsok által elkövetett bűnöket. Dániában négy fiatal migráns megerőszakolt és filmre vette egy 15 éves kislány megerőszakolását. Ennek kapcsán fény derült egy 2017-es titkos adatra. 24 000 erőszak történt. Néhány száz büntető eljárásból 94, az az kilencven négy ítélet született. Ezek után ki hiszi el, hogy az EU-t érdekli a családon belüli vagy akár milyen erőszak? A bizalom vesztés hosszú ideje adósság az EU-ban. Reméljük ez nem örök érvényű, akárcsak Magyarország elvtelen támadása sem.

Egy Angliában élő egyetemi oktató írta a magyarokról: a legnehezebb időben is megőrizték azt, amire igazán büszkék lehetnek: a kulturális különlegességüket, az emberi méltóságukat és az erkölcsi tartásukat. Ez az, amivel nem tud mit kezdeni a liberális baloldal.

 

Tovább


Ursula Von Leyen levele Orbán Viktornak és Magyarországnak

Tisztelt Orbán Viktor, tisztelt Magyarország! (poén)

Magam és a munkatársaim nevében szeretnék gratulálni a koronavírus járvány sikeres kezeléséhez. Lekörözték a legfejlettebb nyugati államokat. Én és az EU vezető tisztségviselői egy kicsit elaludtunk a járvány kezdetén. Ezért bocsánatot kérünk Önöktől, akárcsak az olaszoktól. Nagyra értékelem, hogy kétoldalú korrekt kapcsolatot létesítettek az Egyesült Államokkal, Kínával, Oroszországgal, Koreával, Törökországgal és felsorolni is nehéz hány országgal. Így tovább. Őrizzék meg keresztény kultúrájukat és hazájuk békéjét. Ezért szeretnek a német befektetők gyárakat létesíteni az Önök országában. Szurkolunk, hogy az otthon, család, gyerek projektjük sikeres legyen.

Gratulálok továbbá a gazdasági sikerekhez. Nehéz lesz a járvány utáni újrakezdés, de én nem féltem önöket. Matolcsy György a Nemzeti Bank Elnöke méltó partnere Orbán Viktornak. Megoldják ezt a problémát is.

A sajtóval és a médiával semmi gond. Bár nálunk lenne ilyen nyílt és szabad. Ehhez kapcsolódik a felhatalmazási törvénykezés. Leszereltük az akadékoskodókat. Elnézésüket kérjük, mivel hozzá nem értő képviselők jogi ismeretek nélkül elfogultan és sértő hangnemben kritizálták Önöket. Ünnepélyesen kijelentjük: Magyarország jogállam!

- Lassan ébredezem. Kezd egy kicsit gyanús lenni a dolog, mivel felálltak tapsolni a román, a holland, a finn, a svéd, és a spanyol képviselők az EU parlamentjében. A Néppárti képviselők boldogan ölelkeztek... :)

 

Tovább


Gagyi

Néhány írásomba belerondított a számítógép. Egy rossz mozdulat és máris megkergül. Ezután lehet javítgatni. Én hibázhatok, mert nem ez a szakmám és nem ebből élek. Vannak azonban gagyi emberek, akiket megválasztottak vagy kineveztek vezetőnek. Nagyon jól keresnek, pedig a szakmai ismeretük elégtelen. Az iskolai végzettség ezekben a körökben nem feltétel. Erkölcsi bizonyítvány sem. Felelősnek tűnő ellenzéki polgármesterek vitatkoznak egymással és a kormánypártokkal a kijárási korlátozások szükségességéről és a feloldásáról. Hallom, hogy gettóba zárták Pest megyét és Budapestet, Eger lesz az új gócpont a korlátozások feloldása miatt...... Kár sorolni. Ők mindig tévedhetnek és vádolhatnak. Nem rendül meg az önbizalmuk. Mikor kértek ezek bocsánatot bármiért is? Tisztelt ellenzéki szavazók. Én olyan sport csapatoknak szeretek szurkolni, akik sportszerűen és becsületesen játszanak, kreatív és látványos játékra képesek. És Ti? Alattomosan, durván játszani, sokat reklamálni, verekedni és a bírót megvenni. Ez a buli. A Ti megválasztott emberetek ugyan ilyen tulajdonságokkal rendelkezik. Az egymás után felszínre törő belviszályokról nem is beszélve. Ez a kamu fél év a ti bűnötök is. Demszky óta nem volt olyan fél év, ahol sem építés sem felújítás nem történt. Sőt, akadályokat gördítetek az állami fejlesztések útjába. Ti vagytok a gagyi szavazók. Pesten 353 595.

Segítek a vezetőiteknek. Ma 2020 05 09-én megjósolom a korlátozások feloldásának a menetét. Ha a napi megbetegedéseknek a száma 30 fő alá csökken, akkor Budapesten és Pest megyében részlegesen feloldják a kijárási tilalmat. Hasonló rendszabályok lépnek életbe mint vidéken. Megnyílnak az áruházak és kereskedések, éttermek, cukrászdák, horgász tavak, állatkertek, múzeumok és játszóterek. Az iskolák, az uszodák, a mozik és az esti szórakozó helyek megnyitásán még gondolkodni fog az operatív törzs egy vagy két hetet. Az iskolai nyitáshoz társadalmi konszenzus kell vagy be kell fejezni június közepén az évet az eddigi távoktatással. A színházak csak szeptemberben nyitnak.

Vigyázzatok magatokra!

Tovább


Tisztelt Karácsony Gergely!

Igazat adok Önöknek. Nincs demokrácia Magyarországon. Valaki mindig szabotálja. Ha demokrácia lenne, a zuglói és a kispesti korrupció eredményeként lemondások és büntető eljárások tucatját jelentenék be. Ide tartozik Ceglédi Csaba ügye is. Méltó partnere Önöknek. Ön 40-50 hozzá nem értő vatta embert vett maga mellé. Többségét utasításra. Fizetések, juttatások már kezdenek alakulni. Fal szerződések, imitált munkavégzés, műbalhék és hamis híresztelések. Ez már jól megy. Megnyugodhat. A küldetés eddig teljesítve. A következőket kérdezem Öntől.

Néhány tucat fa ültetésén és a kerékpár utak felfestésén kívül mi a túrót tervez az elkövetkező években? Mi a következő alkotó tevékenysége a zsákmányszerzésen kívül? Beszéljen már végre őszintén és felelősség teljesen! Miért akadályozzák Budapest építését és szépítését? Ne a virtuális világban, hanem a valóságban éljen.

17. kerületben lakom. Ismerősök mesélik az idősek szégyenteljes kivonulását az Idősek Otthonából.

Sírás, hangoskodás és jajveszékelés hallatszott. A buszsofőr majdnem megfullad a büdöstől. Mosdatlan és teletojt pelenkájú emberek méltóságuktól megfosztva.... Teljesen ki voltak akadva a szállítók. Jogosan. Százával viszik a betegeket, köztük kéz és láb nélküli időseket. Még szerencse, hogy nem egy helyre mennek. Mikor megérkeztek a kórházba, kezdődhetett a mosdatás, a rühesek lepedőbe bugyolálása és a tetvesek borotválása tetőtől talpig. Szörnyű állapotban voltak ezek az idős betegek. Lassan megnyugodtak, mert itt tisztelettel beszéltek velük.....

Hajnalban végeztek az ápolók. Nem küldtek gyógyszer jegyzéke az otthonból. Ezt is megoldják a nővérek. Igazi hősök. Dupla védőruhába izzadtak, oxigén hiánnyal küzdve és kötelesség tudattól vezérelve végezték el a munkájukat. Ön ezt megköszönte már nekik?

Ezt is megússzák Önök. Sajnos. Én azt nem értem, hogyha volt orvos, hogyan engedhette ennyire lezülleszteni az otthont? Ha tényleg dolgozott, nem vette észre a megbetegedéseket és a szörnyű higiéniás állapotot? Ha meg elnézte, erre a pályára alkalmatlan. Ha meg csak a nevét adta, büntető jogi felelősséggel tartozik minden hamisan kiadott jelentésért.

Még egyszer el szeretném mondani Önnek, mert biztosan nem érti. Hogyha amatőröket vesz maga mellé, minden ügye így fog végződni. Végső soron minden felelősség az Öné. Édesanyám mondta hasonló esetekben: ezeknek nincs lelke. Vagy van?

U.I: Hallom m milyen bomba siker a budapesti kerékpáros út projekt. Csak el ne átkozzák. Remélem nem babonás. Más sem hiányzik, mint egy skizofrén polgármester. Megnyugtatom, Martin Schulz végzettség és szaktudás nélkül is szolgálta főnökeit az EU-ban. Elfecsérelt idő volt az is, teljesítmény nélkül.

Tovább


Örök adósság

Gyuri bácsi legújabb Soros terve nem tetszik Orbán Viktornak és nekünk sem. Egy eszement ellenzéki fiatal hölgy /?/ azt a megjegyzést tette, hogy erre nem tud mit mondani. Először azt hittem, talán egyet ért velünk, de tévedtem. A Momentumos hölgy elképedt, hogy egy ilyen bomba üzlet nem hozza lázba a jobboldali embereket és politikusokat. Értem én a nehezen érthetőt, de feltennék néhány kérdést. Hogy lett ilyen fiatalon politikus? Kinőtte már a kamaszkori lázadásait? Azért kérdezem, mert egy úri családban ahol nyugalom van, pénz is van, talán családi odafigyelés is /és ennek ellenére / meghülyülnek a fiatalok és lázadni kezdenek. Ez a nyugalom, a pénz és az odafigyelés az országra is jellemző. Az ország vezetése a fiatalok kegyeit keresi. Akkor miért és ki ellen kell ebben az országban lázítani és a képzettebb és okosabb embereket letorkolni. A rendszer váltás előtti években Szovjetunióba jártak tanulni a káderek. Szinte mindenki kőkemény kommunistaként tért vissza elfelejtve hazáját.

Naivan megkérdezem: kit vagy kiket képviseltek hazatérve a hazai mozgalmi években? A mai ellenzéki fiatal vezetőket vagy külföldön oktatták és képezték, vagy külföldi befolyás hatására lettek hirtelen forradalmárok. Megint naivan megkérdezem: ezek a fiatalok és a régi káderek kit vagy kiket képviselnek ebbe a büdös nagy ellenzéki összefogásban? Hiteltelen azt állítani, hogy a magyar emberekért és Magyarországért dolgoznak és őket képviselik. Isztambuli szerződéssel kapcsolatban csak azt szeretném megjegyezni, hogy Nyugat- Európa eltitkolja a migránsok által elkövetett bűnöket. Dániában négy fiatal migráns megerőszakolt és filmre vette egy 15 éves kislány megerőszakolását. Ennek kapcsán fény derült egy 2017-es titkos adatra. 24 000 erőszak történt 2017-ben, és néhány száz büntető eljárásból 94, az az kilencven négy ítélet született. Ezek után ki hiszi el, hogy az EU-t érdekli a családon belüli vagy akár milyen erőszak? A bizalom vesztés szintén hosszú ideje adósság. Reméljük ez nem örök érvényű.

 

Tovább

kiirommagambol

blogavatar

Elértem azt a kort, hogy nincs már kedvem egész nap zakatolni. Néha jól esik olvasni és írni a világ dolgairól.